Meld je aan voor de creathon!

Team Aquafarm probeert steeds oplossingen te bedenken voor de vele uitdagingen waar we voor staan. Een van deze uitdagingen is het nieuw ontwerpen van de zuivering om het ruimtebeslag (van een Aquafarm) zo klein mogelijk te maken. En daarbij willen we ook dat het ontwerp:

  • past in/contact maakt met de omgeving (stedelijk en/of agrarisch);
  • flexibel/agile is: denk aan zomer/winter en uitbreidbaar (1e generatie upgraden naar 2e generatie en verder: je hebt nooit een verouderd model!);
  • in materiaalgebruik zo goed mogelijk past binnen circulaire principes.

Voor dit vraagstuk organiseren we op 9 mei een creathon. Op de TU Delft brengen we dan veel jonge, vernieuwende én ervaren denkkracht samen. Experts en studenten dragen met de creathon bij aan het thema duurzaamheid en de ontwikkeling van de circulaire economie.

In een team wordt gezocht naar de beste ideeën om vorm te geven aan het eerste ontwerp van Aquafarm. Aanmelden kan met een team, maar ook individueel (individuele inschrijvingen worden samengevoegd tot teams).

Innovators en vrijdenkers, studenten en/of professionals met een achtergrond in civiele techniek, industrieel ontwerp, design, bouwkunde,…. Worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan de creathon. Deelnemers helpen ons het verschil te maken, en het beste idee wint ook nog eens € 500,- !